Smartlog v3 » mit liv i en nøddeskal » Lidt jul og tom snak
Opret egen blog | Næste blog »

mit liv i en nøddeskal

med alt for store fødder

Lidt jul og tom snak

14. Dec 2005 14:55, akbm

Bruno...Ja, hvad kan jeg sige, Tobias tæller ned til Bamses Julerejse, men jeg tæller ned til Anders, Signe og BRUNO! Her er en bamsebjørn med hjertet det rigtige sted. Bundreel og ligetil, og med en fantastisk sangstemme. Og åbner han de vildeste låger!

Jep, Bruno vil blive savnet her i hjemmet, når tiden kommer og vi må sige farvel. Hans klo bliver lagt på hylden, og 'rensdyrslorten' tørret af skoen. Men spørgesmålet vil stadig stå klart: Hvorfor har han en klo??? Jo, jeg ved så meget, at jeg ikke skal snakke med grise en regnvejrsdag...mon nogen tør? Mon nogen har prøvet det og kan berette om følgerne? Giv endelig lyd!

Mikkels store begejstring, ligger hos Ælling. Han lærte at sige 'rap' da han fik øje på en and morfar gav ham - som siger rap. MEn det var egetlig først, da han så Ælling i tv'et at han begyndte at hoppe og springe i stolen / foran fjernsynet af bare fryd over Ælling. 'Ap Ap Ap' ubryder han hver gang han enten ser eller høre ham.

Tobias er mere facineret af spændingen under nedtællingen, så jubler han: 'Nu kommer Bamses Uleejse'. Men under selve afsnittet virker han mere fortryllet af hvad nissen gør og hvad han ikke gør. Forstået på den måde, at han mest spørger ilt, hvad nissen laver. Og så kommentere han som altid hvad der foregår. Men synderligt interesseret i handlingen, kan man ikke påstå han er. Det er bare ren underholdning under aftensmaden, hvilket ellers normalt er bandlyst hos os...

Nok om det...

De næste par dage og uger skriger 'pengenød' hos mig. Jeg har bestilt tid hos frisøren på fredag, men jeg har ikke engang råd til, at købe nye hårelastikker, så jeg bliver jo nødt til at ofre pengene på en helt ny frisure, ik?

Jeg må og SKAL til julefesten på skolen på fredag ligelgedes, for jeg føler mig fuldstændig asocialiseret efter 1 måned nu, uden arbejde med mit stamhold. Og spørgesmålet er om jeg når det efter jul, da vi jo skal i praktik d.16? Så det er nok egentlig sidste chance for at lave noget socialt med dem, inden vi skilles for alle vinde.

Lørdag er der den årlige julegløgg hos min far og Anni og søndag skal ungerne og jeg til julehygge hos Ida og Theodor.

På tirsdag får jeg min opgave udleveret. Og d.23 skal vi ud til min mor og spise og juleaften tilbringer vi hos min far og Anni. Det er ved at være en hel del år siden, jeg sidste var sammen med dem til jul. Så det ser jeg meget frem til!

SÅ er der 'farmor og farfar' i vestjylland, som også skal have et visit...bum bum, det bliver nog med en opgave hængene i bagagen...men rygtet siger, at den er let at lave...nu får vi se. Det er længe siden jeg sidst lavede en opgave, og meldingerne fra hold 2 lyder, at den tager alt fra 2-7 dage. Jeg står nok ca i midten af det...

Tobias glæder sig utroligt til juelaften. Han prøver hver dag at komme med en undskyldning for at få en gave. Det er lidt sødt. For han fik øje på hans gave fra mormor, som endnu ikke var pakket ind. Den lå oppe på skabet i vores soveværelse. Og han spurgte til hvad det var og vi sagde at det var en flyver og snakkede hurtigt udenom. Dagen efter pakkede jeg den ind og lagde den derop igen. 3 uger er der gået og først idag sagde han spontant, da vi tumlede i sengen: 'Der er en flyver' og hans øjne så op på skabet. Jeg spurgte hvor flyveren var, og han grinte pjattet og pejede så ud af vinduet: 'derude...' Men ingen tvivl om, at han mente den der lå på skabet og jeg ved, at han bliver henrykt og helt sikkert vil huske den, når han pakker den op juleaften!

 

 

Tags

Arkiv

Relaterede